BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Rustige jaarwisseling met minder incidenten Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 1 januari 2017 - De hulpdiensten zeggen dat de jaarwisseling in veiligheidsregio Hollands Midden rustig en feestelijk is verlopen. In Teylingen hadden brandweer en politie minder uitrukken dan vorig jaar. De brandweer kreeg 3 meldingen voor meest container- en kleine afvalbranden (vorig jaar 6 meldingen). De politie reed naar 10 incidenten (vorig jaar 18). Doktersdienst Duin- en Bollenstreek hebben 20 personen behandeld voor letsel dat in verband kan worden gebracht met de jaarwisseling (vorig jaar 15 personen). Foto: De politie controleerde vannacht om 2:00 uur een vreugdevuur in de Sassenheimse Freesiastraat terwijl de brandweer om de hoek van de straat paraat stond. Het vuurtje hoefde niet geblust te worden.

Dit jaar waren er in Teylingen voor het eerst negen vuurwerkvrije zones. Of dit heeft geleid tot minder overlast en of handhaving van deze zones mogelijk was, is nog niet bekend.

De komende periode zal de gemeente de schade door vernielingen tijdens de jaarwisseling in kaart brengen. De gemeente had tijdens de jaarwisseling 2015-2016 15.613 euro schade door vernielingen met zwaar vuurwerk. Het bedrag zat toen aan de bovengrens van de schadebedragen in de regio.

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs