BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kerstdiner voor alleenstaande Sassemers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 1 januari 2017 - Het bestuur van de Oranjevereniging Sassenheim heeft op 27 december 50 alleenstaande Sassemers uitgenodigd voor een kerstdiner. De Oranjevereniging Sassenheim heeft als doel om voor zoveel mogelijk mensen verbindende activiteiten te organiseren. Voor de gelegenheid had Tarek El Shafey zijn restaurant 'Op Eigen Wijze' ter beschikking gesteld.

Vanaf 17:30 uur stroomden de genodigden het restaurant binnen. Al snel ontstond er een feestelijke kerstsfeer. Onder het genot van de eerste drankjes kwamen de eerste gesprekken op gang. Het bestuur van de Oranjevereniging zorgde als gelegenheidsbediening dat alle glazen gevuld bleven en zij schoven geregeld bij een tafel aan om een praatje te maken.

Nadat iedereen de keuzes uit het menu had gemaakt, werden door Burgermeester Carla Breuer en de mensen van de Oranjevereniging de voorgerechten uitgeserveerd. Tussen het heerlijke eten door kwamen ontstonden er langzaam maar zeker prille vriendschappen. Aan bijna iedere tafel werden telefoonnummers uitgewisseld. In het ene geval voor hulp om bijvoorbeeld de Nederlandse taal te gaan leren. En in het andere geval om eens op de koffie te gaan voor gewoon wat gezelligheid.

Bij het grand dessert nam Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim, het woord om iedereen te danken voor de komst en om een applaus te vragen voor het team van restaurant 'Op Eigen Wijze'. Ook klonk een applaus voor de vrijwilligers van de Oranjevereniging die zich tot het uiterste hebben ingezet om de avond te organiseren.

Vlak voordat iedereen met een volle buik zijn jas ging halen nam een van de gasten nog even het woord. De vrouw richten zich tot de zaal en tot Rob Koek in het bijzonder. En sprak met een emotionele ondertoon haar dank uit voor deze geweldige avond. Dat er in een wereld met elke dag zoveel ellende voor deze mensen dit diner was georganiseerd kon zij haast niet bevatten. “Dit is zo uniek. De hele wereld zou dit moeten horen. En er een voorbeeld aan nemen.”

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs