BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Waarderingsprijs voor KBO Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 2 januari 2017 - Vandaag reikte burgemeester Carla Breuer tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente de Teylingse Waarderingsprijs 2016 uit aan KBO Teylingen. Sassenheim, Voorhout en Warmond hebben elk hun eigen KBO-afdeling, die zich inzet voor de belangen van 50-plussers. In 2015 besloten de drie besturen hun krachten te bundelen in één overkoepelend bestuur. Daarmee hebben ze ervoor gezorgd dat de drie afdelingen konden blijven voortbestaan, elk met behoud van de eigen identiteit en activiteiten voor senioren. Foto: Burgemeester Breuer met Hans Boere, Dick Voerman en André Bosman van de KBO. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

Image

Inspanning
De gemeente Teylingen prijst de besturen dat ze deze inspanning zijn aangegaan. Door te zoeken naar mogelijkheden voor samenwerking, hebben ze ervoor gezorgd dat de afdeling in Warmond overeind kon blijven. Daarbij heeft het bestuur zich ingezet om de leden mee te nemen in dit proces en is men erin geslaagd hun steun te krijgen.

Activiteiten

KBO Teylingen biedt een aantal gezamenlijke activiteiten aan, maar de individuele afdelingen hebben ook elk hun eigen gevarieerde programma, bestaand uit educatie, ondersteuning en uitstapjes. Ruim honderd vrijwilligers zorgen voor de uitvoering hiervan.

De Waarderingsprijs wordt jaarlijks aan een bedrijf, instelling of persoon toegekend die op een bijzondere wijze of door een origineel initiatief Teylingen op de kaart zet.

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs