BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vrijwilligerswerk: Goed voornemen in 2017? Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 januari 2017 - Vrijwilligerswerk, de één  besteed een uurtje in de week, de ander is dagen bezig voor een organisatie. Beide zijn even belangrijk en onmisbaar voor de samenleving. Wie als één van de goede voornemens in 2017 het doen van vrijwilligerswerk heeft, kan terecht bij Welzijn Teylingen.

Hoe komt men ertoe om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bij velen zal het toevallig zijn, je kind zit op een sportclub en je gaat als ouder meedraaien in de kantine.
De ander gaat met zijn of haar (klein)kind naar de kinderboerderij of de buurtspeeltuin, en voor je het weet is er daar een klus te klaren, en doe je mee.
In de kerk zal iedere kerkganger wel eens helpen met koffieschenken of meedenken in een commissie. Veel mensen worden ook aangesproken om mee te denken in een bestuur.

Vrijwilligerswerk is verrijkend, geeft voldoening en staat goed op een CV. Bovendien komt vrijwilligerswerk ten goede aan de eigen woonomgeving. Wil men iets bijdrage aan een organisatie in Teylingen. De keus is overweldigend en zeer uiteenlopend.

Welzijn Teylingen heeft een online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures bij de 200 organisaties die in Teylingen actief zijn.
En vrijwilligers kunnen zichzelf ook aanprijzen door een eigen profiel aan te maken. Breng eens een bezoekje: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl

Geïnteresseerden die meer willen weten, kunnen donderdag 19 januari 18.30 tot 19.30 uur binnenlopen bij het inloopspreekuur in de bibliotheek in Sassenheim.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs