BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Gratis friet met winnende frietfoto Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 6 januari 2017 - In oktober deed de familie Ravensbergen uit Voorhout mee met de Nationale Week van de Friet: Evelien en Peter stuurden hun leukste Frietfoto in van zoon Nick met zijn mond vol patatjes en dat bleek het winnende kiekje te zijn. Op woensdag 28 december mocht Nick Ravensbergen (5 jaar) uit handen van Luuk van der Hulst van cafétaria Pim’s Place de prijs ontvangen.

Nick ging naar huis met een supergaaf speelgoedautootje met een uitrolbare weg erbij en een voucher voor een jaar lang elke week een gratis gezinszak frietjes.
 
De FrietFotowedstrijd was een van de activiteiten tijdens de derde editie van de Nationale Week van de Friet, een week waarin het bekende en geliefde frietje centraal stond. En geliefd zijn de frietjes van Pim’s Place zeker bij de familie Ravensbergen. ‘Als we patatjes halen, doen we dat altijd hier, want hier zijn ze het lekkerst’, aldus Evelien Ravensbergen. Nick zelf vindt de kipnuggets en knakworsten het lekkerst. Toen Peter Ravensbergen in oktober patat ging halen bij Pim’s Place en de flyers van de FrietFotowedstrijd zag liggen, twijfelde hij geen moment: ‘We hebben thuis meteen een foto gemaakt en ingestuurd. Komend jaar doen we zeker weer mee!

Image

De winnende foto

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs