BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vreemde dame doorzoekt huis in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 9 januari 2017 - Zondagavond kreeg een oudere dame uit Sassenheim een vreemde dame aan de deur. Een ongeveer 45-jarige getinte dame, gekleed in een soort stola met een tijgerprint, gaf aan te komen voor een onderzoek van de gemeente. Voor de bewoonster het wist, stond de vrouw binnen en begon in kasten en lades te zoeken.

De bewoonster vond het vreemd, zeker toen de vrouw in allerlei privéspullen ging kijken. Kort hierna ging de vrouw weer weg, om even later terug te komen. Maar nu samen met een ongeveer even oude man met getinte huidskleur. De twee kletsen zich weer snel naar binnen en begonnen ook nu weer in kasten en lades te kijken. Soms schreven ze wat op. Toen de bewoonster uiteindelijk vroeg of de mensen weg wilden gaan, hebben die dat ook gedaan. Ze gaven nog aan woensdag terug te komen.

Omdat de bewoonster het uiteindelijk niet vertrouwde heeft zij haar kinderen gebeld, en die later weer de politie. Tot op heden wordt er nog niets vermist.
Natuurlijk doet de gemeente op zondagavond geen onderzoek bij mensen thuis. Zowel de gemeente, als de politie raad inwoners met klem aan om naar een legitimatiebewijs te vragen als er iemand bij u aan de deur komt. U kunt ook bellen naar het bedrijf om te controleren of de persoon aan uw deur daadwerkelijk diegene is, voor wie hij zich uitgeeft. Ter beveiliging kunt uw uw deur uitrusten met een kierstandhouder. Zo heeft u controle wie u wel en niet binnenlaat. Bel bij rare en verdachte situaties altijd direct 112.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs