BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Prijs voor BestCamp uit Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 22 januari 2017 - Het Sassenheimse BestCamp is dit jaar voor het eerst winnaar van de Reisgraag Award 2017 in de categorie Kamperen. De reisorganisatie, gevestigd in Sassenheim, werkt samen met vakantieparken en kwaliteitscampings in Nederland en België. De nieuwe winnaar kreeg gemiddeld een 8,3 van haar klanten.

Jeroen Henneke (BestCamp): "Het team van BestCamp is erg blij met het winnen van de Reisgraag Award. De award is een mooi compliment voor ons en de bij BestCamp aangesloten campings. Tevreden gasten zijn de belangrijkste ambassadeurs voor onze organisatie. Steeds meer mensen boeken hun zomervakantie of weekendje weg op een BestCamp kwaliteitscamping. Ons aanbod van bungalows, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen is uitgebreider dan ooit. Het is natuurlijk fantastisch dat onze gasten dit waarderen. Wij kijken er naar uit om ook in 2017 weer veel mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen."

De Reisgraag Award is een publieksprijs (10.000 reviews) in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs