BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Plannen Hooghkamer ter inzage Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 22 januari 2017 - Afgelopen woensdag was er een inloopavond over nieuwbouwproject Hooghkamer waar 391 woningen gebouwd worden. Belangstellenden kregen een toelichting op het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp exploitatieplan die van 16 januari tot en met 27 februari 2017 ter inzage liggen. Tijdens deze periode kunnen er zienswijzen worden ingediend. Foto's Mariska de Graaff.

Hooghkamer ligt aan de rand van Voorhout in de gemeente Teylingen. Een mix van woningen in het groen en een goede bereikbaarheid typeren deze toekomstige woonwijk.
De tekeningen van het ontwerp bestemmingsplan Hooghkamer 2011, 3e herziening en het ontwerp exploitatieplan Hooghkamer 2011, 3e herziening. Deze plannen liggen van maandag 16 januari tot en met maandag 27 februari 2017 ter inzage. In die periode kunnen zienswijzen worden ingediend op de plannen.

In Hooghkamer komen woningen in de sociale (huur)sector: rijwoningen en appartementen, én in de marktsector: vrijstaand, tweekappers, rijwoningen en appartementen. 
Het park Molentocht ligt centraal in de toekomstige woonwijk. Op basis van de reacties tijdens de informatieavond van 13 oktober 2016, is het ontwerp van park Molentocht aangepast en als definitief ontwerp in het stedenbouwkundig plan opgenomen.

Naar verwachting wordt medio 2017 de Componistenlaan opengesteld voor bewoners en bezoekers van Hooghkamer. De Componistenlaan dient ook voor het doorgaand verkeer voor automobilisten, voetgangers en fietsers in dit deel van Voorhout.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs