BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vragen PvdA over parkeerplaatsen Herenstraat Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 24 januari 2017 - De PvdA maakt zich zorgen over het realiseren van parkeerplaatsen bouw voor winkels en een appartementencomplex aan de Herenstraat in Voorhout. Het project zou volgens de gestelde parkeernormen 9 parkeerplaatsen te kort komen. De partij vraag het college waarom zij van de norm willen afwijken en of bezoekers aan de appartementen en de winkels het tekort aan parkeerplaatsen verder zullen verhogen.

De bewoners van de Prins Bernhardstraat en de Irenestraat in Voorhout zijn bezorgd over een tekort aan parkeerplaatsen bij de bouw van nieuwe appartementen aan de Herenstraat. "Het plan komt negen parkeerplaatsen te kort om aan de eisen te voldoen, maar volgens de ontwikkelaar kan dat 'in theorie' in de omliggende wijk worden opgevangen zonder dat de parkeerdruk voor de omgeving te hoog wordt. Omwonenden vinden dat het probleem op deze manier wel erg makkelijk op de buurt wordt afgewenteld", zegt Kees van Kempen namens deze bewoners.

De PvdA vraagt zich af of de gemeente Teylingen in deze kwestie "eerder neigt naar projectontwikkelaars te luisteren dan naar de echte Teylinger".

Zie ook: Zorgen over tekort parkeerplaatsen Herenstraat

 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs