BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Koffiepunten voor voedselbanken Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 5 februari 2017 - Lionsclub Bollenstreek zamelt in Teylingen, Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout Douwe Egberts waardepunten in. De verzamelde punten worden door de koffiebrouwer met een bonus van 15% vermeerderd en worden ingeleverd voor pakken koffie voor de plaatselijke voedselbanken.

Ondanks het feit dat de economie weer aantrekt, moeten er in de Bollenstreek nog veel mensen een beroep doen op de voedselbank. Koffie bederft niet snel en wordt dan ook door de supermarkten zelden aangeboden aan de voedselbank.

"Als je van 40 euro per week moet rondkomen is een pak koffie vaak te duur", zegt Cees Pronk van de Lionsclub Bollenstreek, "Mede namens de voedselbanken rekenen wij er op weer een grote hoeveelheid Douwe Egberts waardepunten op te halen."

De waardepunten kunnen in februari ingeleverd worden bij Albert Heijn Voorhout, Sassenheim en Warmond en de Plus in Voorhout.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs