BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Sport- en cultuurregeling uitgebreid Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 6 februari 2017 - Ook commerciële sportscholen, muziek- en dansscholen kunnen voortaan gebruik maken van de sport- en cultuurregeling van de gemeente teylingen. Oorspronkelijk was de kortingsregeling, die in 2014 is ingevoerd, alleen bedoeld voor verenigingen.

Van bridgen, paardrijden, tot blokfluitles iedere sport of cultuuractiviteit komt nu in aanmerking. De activiteit hoeft niet in Teylingen plaats te vinden. De korting geldt ook als iemand bijvoorbeeld lid wordt bij een sportschool in een andere gemeente. Wat ook veranderd is, is de manier van aanmelden. De korting kan op 2 manieren worden aangevraagd, namelijk via de vereniging of via Welzijn Teylingen.

Voor wie?
De regeling is voor alle inwoners van Teylingen die het financieel wat minder hebben en lid willen worden van bijvoorbeeld een vereniging, sportschool, dansschool, muziekschool of zangkoor. Zij kunnen in aanmerking komen voor een korting op de te betalen contributie. De regeling geldt voor zowel jongeren tot 18 jaar als volwassenen. Voor jongeren tot 23 jaar die bij hun ouder(s) wonen, wordt het inkomen van de ouders aan de inkomenscriteria getoetst. Op www.welzijnteylingen.nl is meer informatie te vinden over de inkomenscriteria en over wie in aanmerking komt voor de korting.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs