BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Carnaval van start na overhandigen sleutels Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 25 februari 2017 - In Voorhout hebben vrijdag prins Dick en prinses Jol de sleutel van Voorhout overhandigd gekregen door burgemeester Breuer. Prins Johannes I en prinses Karin kregen, nadat zij waren teruggekeerd van het verlichte optocht in Noordwijk, in Sassenheim de sleutel van de burgemeester.

Image

In Voorhout overhandige Carla Breuer met een goed gevoel de sleutel. Zij vertrouwt erop dat de prins als kroegbaas een feestje kan bouwen en ook de regel: geen alcohol onder de 18 kan handhaven. Dit jaar gaf de burgemeester ook een kleine sleutel aan de jeugdprins. Nadat de vlag van De Bokken was gehesen kon het carnaval echt beginnen.

Bekijk de fotoreportage van de sleuteloverdracht bij De Bokken. Foto's Mariska de Graaff.

Sassenheim

In Het Onderdak in Sassenheim gaf prins Johannes I aan dat hij een aantal dingen wilde wijzigen in het Saksendorp: na sluitingstijd van de kroegen moet er nog een pizza of andere vette hap gekocht kunnen worden; de Hoogvliet moet in de Postwijk blijven en inwoners moeten verplicht de stoep voor hun huis schoonmaken (een knipoog naar het beroep van de prins).

Image

Image 

Bekijk de fotoreportage van de sleuteloverdracht bij De Saksen Foto's Edwin van der Wijngaard.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs