BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Van Vrijwilligersprijs naar Teylinger Prijzen Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 27 februari 2017 - Voorgaande jaren konden vrijwilligers genomineerd worden voor de Vrijwilligersprijs. Gewaardeerde vrijwilligers kwamen in aanmerking voor deze prijs en werden in het zonnetje gezet. Dit jaar wordt deze waardering iets anders aangepakt en bij een andere aanpak hoort ook een andere benaming: De Teylinger Prijzen. Het draait niet meer om één specifieke vrijwilliger maar meer om het vrijwilligersinitiatief of project. In plaats van één prijswinnaar per jaar zijn er nu 3 waaruit aan het einde van het jaar een hoofdwinnaar wordt gekozen.

Vrijwilligers of verenigingen met een goed project of initiatief vanuit een vereniging of een groep buurtbewoners kunnen voor de Teylinger Prijs genomineerd worden. Voorwaarde is dat het project meerwaarde moet hebben voor de Teylinger samenleving. Iedereen mag een project of activiteit nomineren. Dit kan het hele jaar door.

Eens per vier maanden wordt er een winnaar van de Teylinger Prijs gekozen:
-prijs april – aanleveren nominatie voor 31 maart
-prijs augustus – aanleveren nominatie voor 31 juli
-prijs november – aanleveren nominatie voor 31 oktober

De eerste beoordeling is na 31 maart 2017. Tot deze datum kan men initiatieven nomineren voor de eerste ronde. De nominaties worden bekeken door een jury bestaande uit een bestuurslid van Welzijn Teylingen, een raadslid van de gemeente en een gemeenteambtenaar. De winnaar krijgt een prijs uitgereikt van € 250,00 er komt bezoek van een raadslid en er is media-aandacht op de gemeentepagina van de krant.

Hoofdwinnaar

Aan het einde van het jaar wordt uit de drie winnaars van de Teylinger Prijzen één hoofdwinnaar gekozen die de Teylinger Trofee in ontvangst mag nemen. De Teylinger Trofee, de prijs der prijzen, bestaat uit een geldbedrag van €1000,00 plus een trofee en wordt uitgereikt op het vrijwilligersfeest in december.

Iedereen is uitgenodigd om vanaf nu te nomineren: dat kan zijn een eigen project of dat van een ander. Nomineren kan via het digitale formulier op de website van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl onder het kopje vrijwilligers; nomineer uw vrijwilligersinitiatief. Op deze site vindt men ook alle informatie over dit onderwerp.

 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs