BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Pankras speelt kindertoneelstuk Assepoes Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 maart 2017 - Toneelvereniging Pankras speelt op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 Assepoes, een toneelstuk voor kinderen.Het bekende sprookje van Assepoester, en wordt in een moderne vorm gespeeld. Foto Edwin van der Wijngaard.

Er was eens een moeder met 3 dochters. Anastasia, Godeliva en Assepoes. De eerste twee zijn moeders lievelingen. De derde dochter, Assepoes, moet sloven en werken voor het hele gezin. Zij doet dit elke dag weer. Ze geniet van kleine dingen zoals de zon die schijnt en de vogels in de tuin die voor haar hun mooiste lied zingen.

Als de Prins van het land met zijn gevolg in hun kleine dorpje komt zijn moeder en de twee oudste dochters in alle staten. want er komt een hofbal en koortsachtig maken moeder en haar twee dochters zich klaar voor dit festijn. En Assepoes? Die moet op het huis passen en mag niet mee!

Maar natuurlijk is er ook in het verhaal een goede fee die er voor zorgt dat Assepoes naar het bal gaat.

De voorstellingen in theater 't Onderdak beginnen beide dag om 15:00 uur. De foyer is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten à 5 euro verkrijgbaar bij Primera Sassenheim of aan de zaal.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs