BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Oude mobieltjes leveren geld op voor langdurig zieke kinderen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 22 maart 2017 - Ladies' Circle Voorhout zoekt oude, defecte of beschadigde mobieltjes. De mobieltjes kunnen tussen 27 maart en 9 april worden ingeleverd in de inzamelbox bij Albert Heijn Voorhout of Jeroen Schulte Doe het zelf. Met de opbrengst van deze oude mobieltjes worden Opkikkerdagen voor langdurig zieke kinderen georganiseerd en de Kanjerketting gesteund.

De 13-jarige Jesse Mulder zamelt oude mobieltjes in nadat hij als 7-jarige mocht genezen van kanker. Dit doet hij voor Stichting Opkikker en de VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker) nadat hij heeft zelf mogen genieten van een Opkikkerdag.

Jesse stuurde alle Ladies’ Circles in Nederland een email of zij hem konden helpen om zijn doel van 20.000 mobieltjes te bereiken. Ladies’ Circle Voorhout vindt dit een erg goed initiatief en hebben besloten om Jesse te helpen en komen in actie.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs