BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zilveren Barensteel voor Emiel van der Hoeven Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 maart 2017 - Emiel van der Hoeven (70) ontving woensdagavond de ‘Zilveren Barensteel’ uit handen van wethouder Kees van Velzen. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor de Historische Kring Voorhout (HKV). De uitreiking vond plaats tijdens de Algemene Vergadering van de HKV, die gehouden werd in De Verdieping  in Voorhout. (Foto: Mariska de Graaff)

De heer Van der Hoeven is een van de initiatiefnemers en medeoprichters van de Historische Kring Voorhout (HKV). Hij houdt zich binnen de vereniging o.a. bezig met het doen van onderzoek naar de geschiedenis van Voorhout, het beheer van het fotoarchief en het hoofdredacteurschap van de periodiek van de vereniging “Op Dwars”.
De bijzondere inzet van de heer Van der Hoeven heeft de vereniging tot bloei gebracht. Ook het onlangs geopende kenniscentrum van de HKV is mede door zijn grote inzet geworden wat het nu is. Verder zet de heer Van der Hoeven zich sinds 2007 in ten behoeve van het archief van de St. Barholomeusparochie in Voorhout.

Naast zijn inzet voor de historie van Voorhout is de heer Van der Hoeven vrijwilliger bij het Regionaal Archief Leiden, de European Disabled Golf Association en Vogelschietvereniging St. Hubertus in Voorhout.

In 2013 werd de heer Van der Hoeven benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs