BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Schaatskampioene Lisa van der Geest steekt eerste bloem corso Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 11 april 2017 - Zaterdag 22 april rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 70e keer door onze regio. De route van Noordwijk naar Haarlem voert de corsowagens weer door een prachtig stukje Teylingen. Het thema van het Bloemencorso is dit jaar ‘Dutch Design’. Op woensdag 19 april om 14.00 uur gaan de steekdagen van start met het steken van de eerste bloem in de Teylingse praalwagen door de Warmondse schaatskampioene Lisa van der Geest. De Eerste Steek is in de Klinkenberghallen, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim.

De Teylingse praalwagen verbeeldt een kunstwerk van Escher, met vissen en vogels in een golfbeweging. Deze staan symbool voor de flora en fauna binnen de natuurgebieden in Teylingen.

Na de eerste steek is er een theatershow door kinderen van ‘De Speelkring’ over kunstenaar Mondriaan. Vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen bij de ijscoman een (gratis) ijsje halen.

Het steken van de praalwagens vindt plaats in de Klinkenberghallen aan de Rijksstraatweg 52 in Sassenheim. Tijdens de steekdagen op woensdag 19, donderdag 20, en vrijdag 21 april gelden de volgende toegangstarieven:

  • Volwassenen: € 5,00
  • Groepen vanaf 20 personen: € 4,50
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: € 2,00
  • Kinderen tot 6 jaar: Gratis
  • Schoolklassen basisschool en begeleiders: Gratis

Kijk voor een compleet overzicht van activiteiten, de exacte openingstijden en informatie over de toegangsprijzen op www.bloemencorso-bollenstreek.nl.

Het Bloemencorso van de Bollenstreek trekt op zaterdag 22 april voor een groot deel door Teylingen. Kijk voor meer informatie over de route van het Bloemencorso op: www.bloemencorso-bollenstreek.nl/route.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs