BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Veel bezoekers voor het bloemencorso Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 23 april 2017 - Het was zaterdag druk langs de route van het bloemencorso. Kijkers in Sassenheim-Zuid kregen nog een korte regenbui over zich heen maar verder bleef het droog. De winnende praalwagen is Boer en Bont van KAVB Noordwijkerhout, gevolgd door Dutch Duck van corsogroep KAVB Hillegom, Haarlem e.o. (foto) en Malaysia, truly Asia van tourism Malysia. De paalwagen van Teylingen was een weergave van Escher's vissen en vogels. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Kindercorso
Het kindercorso in Sassenheim trok dit jaar weer vele kinderen die met hun ouders achter Adest Musica over de hoofdstraat liepen. Vele toeristen stonden met camera in de hand klaar om de kleurenpracht op de foto te zetten.

Image

Image

Image

Bekijk de fotoreportage van het kindercorso.

Bloemencorso
Door een pechgeval zat er een gat in de optocht van praalwagens. Ongeduldige toeristen gingen aan de wandel naar de parkeerplaatsen om er even later achter te komen dat ze nog maar een kwart van het bloemencorso hadden gezien. 

Bekijk de fotoreportage van de bloemencorso.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs