BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Sassenheim organiseert bevrijdingsconcert Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 30 april 2017 - Na het herdenken op 4 mei, hoort wat de Oranjevereniging Sassenheim betreft ook het vieren van de vrijheid op 5 mei. Dat zal dit jaar voor het eerst gebeuren met een mooi bevrijdingsconcert op de Oude Haven in Sassenheim. Een keur aan artiesten heeft zich bij dit initiatief aangesloten om de vrijheid op een bijzondere manier te vieren. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur zullen De Bollenband, Chr. Harmonievereniging Crescendo, Musicalgroep U2Stage en zangeres Ruby van Urk zich van hun beste kant laten horen. In de bekende formaties, maar daarnaast ook in unieke samenwerkingen tussen de artiesten.

Uiteraard zal er worden afgesloten met het bekende “We’ll meet again” zoals dat ook bij het door de koning bezochte Bevrijdingsconcert in Amsterdam een traditie is. De horecagelegenheden op de Oude Haven zorgen er voor dat u op het gebied van hapjes en drankjes niets tekort zult komen. De toegang is gratis.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs