BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voormalige Kompasschool te koop Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 30 april 2017 - De voormalige Kompasschool aan de Jacoba van Beierenlaan 6 in Sassenheim is te koop. De verkoop gebeurt via een openbare inschrijving. De school was eerder nog in beeld als huisvestingslokatie voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning maar de lokatie viel af.

De gemeente maakt een keuze uit de biedingen op basis van het hoogste bod. De gemeente is in beginsel bereid om mee te werken aan het realiseren van de bestemming ‘Wonen’. De raad van de gemeente Teylingen besloot eind vorig jaar tot de verkoop via openbare inschrijving.

De Kompasschool is een voormalige basisschool met zes lokalen. Het pand is een gemeentelijk monument. Wethouder Bas Brekelmans: “Aanpassingen gaan daarom in overleg met de Monumentencommissie. Ik hoop op belangstellenden die ook heel enthousiast zijn over dit prachtige gebouw.” Het gebouw grenst aan het centrum van Sassenheim en ligt achter de dorpskerk.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs