BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Geslaagd bevrijdingsconcert in Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 mei 2017 - In Sassenheim werd vrijdagavond het eerste bevrijdingsconcert op de Oude Haven bezocht door circa 200 toeschouwers. De Bollenband, Chr. Harmonievereniging Crescendo, Musicalgroep Up2Stage en zangers Ruby van Urk verzorgen optredens op het door de Oranjevereniging Sassenheim georganiseerde evenement. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image
De Bollenband

Up2Stage gaf een voorproefje van het jubileumstuk Enigami, een land vol fantasie dat op 25 en 26 november gespeeld wordt. De musicalgroep organiseert een crowdfundingactie ter ondersteuning van de jubileumvoorstelling.   

Image
Musicalgroep Up2stage

Crescendo onder leiding van Dirk van der Niet speelde niet alleen met het eigen volwassenenorkest, het speelde ook muziek uit The Lion King, begeleid door drie leden van Up2Stage. Vervolgens betrad zangeres Ruby van Urk het podium. Zij zong een aantal nummers met Crescendo gevolgd door een solo-optreden. De avond werd om 22:00 uur afgesloten met het traditionele “We’ll meet again”, waarbij Crescendo werd begeleid door leden van Up2Stage en Ruby van Urk.

Image
Zangeres Ruby van Urk

Image

Image
Bloemen voor de vrijwilligers van de Oranjevereniging Sassenheim

Bekijk de fotoreportage.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs