BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Motorreis voor een betere wereld Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 mei 2017 - Zaterdag stond auteur Max Wohlgemuth Kitslaar 40 jaar oude Moto Guzzi voor de deur bij boekhandel Wagner om te praten over zijn nieuwe boek. In Tijd om te Schakelen vertelt hij het verhaal over zijn motorreis van 17.000 kilometer van Chili naar New York. Onderweg bezocht Max 32 ondernemers die werken aan een betere wereld. Allemaal met een winstgevend alternatief, vol hoop en positiviteit. Max Wohlgemuth Kitslaar wil met dit boek laten zien dat iedereen zijn handen uit de mouwen kan steken en een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Door sneeuwstormen en woestijnen, in het spoor van Kerouac en Che Guevarra, zonder iets van sleutelen te weten. Om zichzelf te ontdekken maar vooral om de menselijke kant van een continent te proeven.

Tijd om te Schakelen zet ondernemers in de schijnwerpers die maatschappelijke uitdagingen aanpakken en daarmee geld verdienen. Een betere wereld is geen subsidieput, of politiek. Hier legt Max zelf op Radio 1 uit waar zijn boek over gaat. Zie ook zijn website.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs