BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Onderzoek kermis in centrum Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 9 mei 2017 - De Oranjevereniging Sassenheim wil de jaarlijkse kermis en de najaarsfeesten in het centrum organiseren. Direct omwonenden en ondernemers ontvangen op 20 mei een vragenlijst waarmee de vereniging het draagvlak wil onderzoeken. De uitkomst van het onderzoek zal voor de Oranjevereniging input zijn om wel of geen vergunning aan te vragen voor het centrum.

De gemeente kijkt ook naar de resultaten en zal de Oranjevereniging adviseren of een vergunning voor kermis in het centrum haalbaar is. Wanneer het centrum geen optie blijkt te zijn, wordt er zoals gebruikelijk een vergunning aangevraagd voor de huidige locatie bij sporthal Wasbeek.

Een voordeel van de verhuizing is volgens de initiatiefnemers het trekken van bezoekers naar het dorpscentrum en de commerciële mogelijkheden die daar uit voortvloeien voor de winkeliers.

Als de kermis naar het centrum verhuist, gaat dat gedurende de feestweek ten koste van een flink aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving van het centrum. Ook zullen winkels minder goed bereikbaar zijn om te laden en te lossen.

Zie ook: Kermis mogelijk in 2017 naar centrum

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs