BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Meldingen over misstanden in de openbare ruimte nu ook via een app Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 17 mei 2017 - Inwoners in Teylingen kunnen sinds vorige week eenvoudig een melding over zaken in de openbare ruimte doen via een speciale app en website. Meldingen via het nieuwe Fixi-systeem worden direct doorgegeven aan de servicebussen van de gemeente, zodat de melding nog sneller kan worden opgepakt. Inwoners kunnen een melding doen via de meldingenpagina op www.teylingen.nl of via de Fixi-app die beschikbaar is voor Apple en Android.

Wethouder Kees van Velzen is zeer verheugd dat Teylingen deze eenvoudige manier van melden invoert. “De meldingen in het vorige systeem waren zeer omslachtig en gebruiksonvriendelijk. Fixi is een heel vriendelijk gebruikssysteem en wij vertrouwen erop dat inwoners nu nog sneller meldingen doen over gebreken in de buitenruimte, zodat wij ze weer sneller kunnen oplossen”.
 
Werkwijze
Via de website of de app kunnen inwoners van Teylingen overal en altijd meldingen over zaken in openbare ruimte doorgeven aan de gemeente. De gebruiker geeft de locatie aan, neemt eventueel een foto en verstuurt dit via de website of de Fixi-app aan de gemeente. In een menu geeft de gebruiker aan om wat voor melding het gaat, zodat de melding direct naar de juiste persoon of servicebus van de buitendienst gaat.
De app houdt de gebruiker vervolgens op de hoogte van de status van de melding en voortgang van de werkzaamheden. Dit gebeurt via push berichten.
 
Fixi
Fixi is ontwikkeld door Decos. De gemeente werkt al met Decos samen voor andere zaken. Fixi is beschikbaar als webapp en als mobiele app voor iOS en Android. Het meldingenteam van de gemeentelijke buitendienst maakt gebruik van de Fixi behandel app, zodat ze in het veld direct een melding kunnen afhandelen.
 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs