BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bouw parkeerdek station Sassenheim start 4 juli Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 26 mei 2017 - Bouwbedrijf Aan de Stegge begint dinsdag 4 juli met de bouw van een parkeerdek bij Station Sassenheim. Door de bouw gaat het parkeerterrein naast het station vier maanden helemaal dicht. Reizigers wordt gevraagd tijdelijk te kiezen voor een ander station of om met de fiets of de bus naar station Sassenheim te komen. Reizigers die toch aangewezen zijn op de auto, kunnen parkeren op het parkeerterrein van Sport- en recreatiecomplex Wasbeek. Hier zijn ongeveer 175 parkeerplaatsen beschikbaar.

Station Sassenheim is na de opening in december 2011 uitgegroeid tot een groot succes met ongeveer 3500 reizigers per dag in 2015. Dat zorgt voor een hoge parkeerdruk. De gemeenteraad besloot daarom in 2015 tot het realiseren van een parkeerdek met circa 240 extra parkeerplaatsen. De extra parkeerplaatsen komen bovenop de huidige 280 plaatsen, waardoor vanaf begin november 520 auto’s bij het station kunnen parkeren. Zowel de provincie Zuid-Holland, als het ministerie van Infrastructuur en Milieu betalen mee aan het parkeerdek.

Image
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling te parkeren op particuliere parkeerterreinen zoals de DIRK supermarkt, de McDonald’s of van der Valk Hotel Sassenheim of in de wijk. Om alles in goede banen te leiden, worden, op gezette tijden, verkeersregelaars ingezet.

Kermis

In de kermisweek (18 tot en met 24 september) is het parkeerterrein van de Wasbeek niet beschikbaar. De gemeente informeert reizigers tegen die tijd over alternatieve parkeerplaatsen.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs