BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Welzijn Teylingen sluit zich aan bij ANWB AutoMaatje Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 10 juni 2017 - Welzijn Teylingen introduceert op 17 juni het gratis lidmaatschap ‘Welzijn Thuis’. Onderdeel van deze dienst is ANWB AutoMaatje. Bij deze vervoersservice helpen inwoners met een eigen auto andere inwoners zolang mogelijk mobiel te blijven en deel te blijven nemen aan het sociale en maatschappelijke leven.

‘Welzijn Thuis’ is bedoeld voor mensen die in eigen huis en omgeving willen blijven wonen, maar er alleen voor staan of het samen even niet meer helemaal redden. Alle Welzijn Thuis diensten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Zij vinden het leuk om iets voor een ander te doen. Het aanbod is opgezet rondom de behoeften van de inwoners van Teylingen en de beschikbaarheid van vrijwilligers.

Leden kunnen gebruik maken van de diensten klussen in huis, tuinonderhoud, maatjes als gezelschap, administratieve klusjes en de huistest. Welzijn Teylingen heeft besloten zich als lokale partner aan te sluiten bij een landelijk initiatief van de ANWB. Welzijn Teylinbgen bemiddelt voor een rit naar de dokter, fysiotherapeut of het ziekenhuis. ANWB AutoMaatje kan ook ingeschakeld worden voor leuke doelen als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. De vrijwilligers zetten zich ook in voor het installeren van persoonsalarmering.

Welzijn Teylingen staat op het Vrijetijdsfestival op zaterdag 17 juni in Park Rusthoff, waar zij de aftrap geeft voor de introductie van ‘Welzijn Thuis’ met de nieuwe dienst ANWB AutoMaatje. We hopen dan nieuwe vrijwilligers te kunnen inschrijven en vooral veel bekendheid te geven aan het dienstenpakket voor de mensen die wat steun kunnen gebruiken.

Wilt u lid worden of zich melden als vrijwilliger kunt u contact opnemen met Welzijn Teylingen, tel.: 0252-231805.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs