BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Groter feestterrein tijdens Kaagweek Afdrukken E-mail
WARMOND, 10 juni 2017 – De organisatie van de Warmonder Kaagweek heeft dit jaar een groter feestterrein. Op vrijdag en zaterdag zal het feestterrein vanaf 17.00 uur tot 01.00 uur worden uitgebreid met de Burgemeester Ketelaarstraat en de Dorpsstraat van het Park Groot Leerust tot de Baan. De Kaagweek vindt plaats van donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni.

De organisatie hoopt dat de samenwerking met de horeca en de gemeente over het feestterrein succesvol zal zijn en het veel publiek zal aantrekken.

Het programma staat vol met oude en nieuwe onderdelen. Hoogtepunten tijdens de Kaagweek zijn het optreden van Q music the Party op donderdagavond, de Kaagweek Bosloop, de Warmondse Proeverij in het park en de Braderie in de Dorpsstraat op zaterdag. Daarnaast zijn er spetterende optredens van Cover the Cage, the Undercoverband en op zondag ons eigen Warmond gaat Vreemd.

Meer informatie kunt u lezen in het programmaboekje, via de website www.vwf-warmond.nl en door VWF te volgen op Facebook.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs