BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Laatste week crowdfundingsactie Up2Stage Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 11 juni 2017 - Musicalgroep Up2Stage heeft al 87% van de benodigde 5000 euro opgehaald met een crowdfunding voor zelfgeschreven musical Enigami, een land vol fantasie. Er is nog tot 17 juni tijd om bij te dragen aan de resterende 639 euro voor Up2Stage die dit jaar haar 10-jarig jubileum viert.

Particulieren en bedrijven kunnen bijdragen aan dit bijzondere en fantasierijke product. "Je kunt de musical al steunen met een bijdrage vanaf 5 euro. Bij een bedrag van 100 euro of meer krijgt u VIP-kaarten voor de show of een andere beloning", aldus Up2Stage.

Klik hier voor de crowdfuncing van Up2Stage.

Enigami, een land vol fantasie
Een mooi meeslepend verhaal over een gezin, vader, moeder en 4 kinderen in de tijd van de tweede wereldoorlog. Vader moet naar het leger en voor de kinderen is het te gevaarlijk om in de stad Rotterdam te blijven en gaan naar het huis van de professor in de Bollenstreek. Zij gaan logeren bij een vreemde maar fantasierijke professor en zijn excentrieke huishoudster. De kinderen ontdekken daar een magische spiegel die de poort tot een fantasieland, Enigami, vormt. Ook in Enigami blijkt het oorlog te zijn omdat de ijskoningin aan de macht is. In het land Enigami komen zij allerlei fantasiefiguren tegen met goede en slechte intenties. Ze maken nieuwe vrienden maar er zijn ook vijanden. Kunnen de kinderen Enigami redden en gaan ze hun familie nog terugzien?

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs