BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Veel waterpret op 12e luchtkussenfestival Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 11 juni 2017 - Zondag werd in de stralende zon voor de twaalfde keer het luchtkussenfestival in Voorhout georganiseerd. Op de Herenstraat was een parcours van zo'n 400 meter luchtkussens uitgezet. Naast springkussens stonden er ook waterglijbanen, een levende sjoelbak, een luchtkussen waarop gevoetbald kon worden, een installatie om kratten te stapelen en nog veel meer. Diverse evenementenorkesten uit de regio zorgden voor een muzikale omlijsting. Vele kinderen kwamen met zwemkleding en handdoek op het evenement af. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Stichting Luchtkussen Festival kon dit jaar rekenen op de inzet van 180 vrijwilligers. Het goede doel is dit jaar een professionele muurschildering, die op de gerenoveerde Nagelbrug  zal worden aangebracht door de Warmondse kunstenares Judith van der Meer.

Image

Image

Image

Na het maximumaantal van 24 kratten stond de kratstapel nog steeds overeind en was het tijd om dan zelf maar van de stapel af te springen.

Image

Bekijk de volledige fotoreportage.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs