BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Karin Slaughter komt naar Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 12 juni 2017 - Ter gelegenheid van het verschijnen van de nieuwe thriller Goede dochter komt de Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter op vrijdag 16 juni naar boekhandel Wagner. Van 16.30 uur tot 18.00 uur signeert Slaughter in de boekhandel aan de Hoofdstraat in Sassenheim. Een dag later is er een meet & greet met Jill Schirnhofer, ook wel bekend als kortweg Jill van het gelijknamige kinderprogramma op Zapp. Jill heeft in april haar eerste jeugdboek uitgebracht: "Elvy's eigen wereld 1 - So boho". Het boek is het eerste deel van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar.  

Internationale bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ze stelt lastige thema’s aan de kaak en baseert haar thrillers altijd op waargebeurde misdaden, waarbij ze vooral geïnteresseerd is in het motief achter de misdaad. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Image
Karin Slaughter

Jill is in Sassenheim op zaterdag 17 juni van 14.30 uur tot 16.30 uur.

Aanmelden voor beide bezoeken kan bij boekhandel Wagner in Sassenheim. De toegang is gratis.

Image
Jill Schirnhofer (foto Paul Schirnhofer)

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs