BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
In de rij voor de koningin van de thrillers Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 16 juni 2017 - Boekhandel Wagner ontving vrijdagmiddag zo'n tweehonderd thrillerfans in de rode loper van park Rusthoff. De Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter loopt even na 16:30 met Annemieke Tetteroo van uitgever HarperCollins het park in om haar nieuwe thriller Goede dochter te signeren. Ze neemt ruim te tijd om de boeken te signeren met soms een persoonlijke opdracht. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

De thrillers van Karin Slaughter zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ze stelt lastige thema’s aan de kaak en baseert haar thrillers altijd op waargebeurde misdaden, waarbij ze vooral geïnteresseerd is in het motief achter de misdaad.  Ze excelleert in psychologische diepgang en met de thema’s in haar boeken dwingt ze de lezer tot nadenken. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Karin Slaughter en Willemien Wagner

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs