BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Vrijetijdsmarkt: lopen over water, theater en een meet & greet met Jill Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 juni 2017 - Vele verenigingen en lokale instellingen presenteerden zich zaterdag in een zonnig park Rusthoff op de vrijetijdsmarkt. Scouting Scojesa liet kinden in een plastic bal over het water lopen (foto). Musicalgroep Up2Stage maakte bekend dat de crowdfunding voor zelfgeschreven musical Enigami, een land vol fantasie is geslaagd. Voor de meiden organiseerde boekhandel Wagner een drukbezochte meet & greet met Jill Schirnhofer, ook wel bekend als kortweg Jill van het gelijknamige kinderprogramma op Zapp. Jill maakt sinds 2010 creatieve boeken op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

Toneelvereniging Pankras maakte promotie voor het jeugdstuk De verjaardag van Lodewijk de Enige dat dit weekend gespeeld wordt.

Image

Muziek maken op de stand van Adest Musica.

Image

Voorproefje van Up2Stage die via crowdfunding meer dan 5000 euro ophaalde voor hun musical.

Image

Het bestuur van een nieuw initiatief in de Bollenstreek: Wijzelf Zorgcooperatie Bollenstreek. Via Wijzelf Bollenstreek bieden inwoners uit de eigen omgeving hulp en diensten aan, zonder tussenkomst van dure organisaties.

Jill

Honderden kinderen kwamen af op de populaire Jill die haar boeken signeerde. Zij tekende ook haar zelfportret op T-shirts of plaatste op verzoek haar handtekening op een schoen of telefoon. 

Image

Image

Image

Bekijk de fotoreportage van de vrijetijdsmarkt en de meet & greet met Jill

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs