BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Afscheidsconcert de Lenteklokjes Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 19 juni 2017 - "Na bijna 85 jaar, een begrip in Sassenheim en omstreken, kan kinderkoor De Lenteklokjes niet meer aan een nieuw seizoen beginnen", zegt bestuurslid Marian van Kempen. Het aantal leden loopt al jaren terug waardoor het financieel niet meer haalbaar is de kinderen les te geven en optredens te verzorgen. Op zaterdag 24 juni geeft kinderkoor de Lenteklokjes het laatste zomerconcert in de theaterzaal van ‘t Onderdak in Sassenheim.

Voor een gezonde financiële situatie zijn volgens de Lenteklokjes minstens 30-35 leden nodig. "Helaas zien wij het in de nabije toekomst niet gebeuren dit aantal te gaan halen. Intussen is het moment aangebroken dat de reserves, zijn opgebruikt en zien we ons genoodzaakt ons prachtige koor op te heffen. Na bijna 85 jaar, een begrip in Sassenheim en omstreken, kan kinderkoor De Lenteklokjes niet meer aan een nieuw seizoen beginnen."

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs