BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Fusieschool Warmond heet De Buitenplaats Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 30 juni 2017 - De fusieschool, die ontstaat uit Sophiaschool De Waaier en  PCPO-school Het Landtgoed, krijgt de naam De Buitenplaats. Een naam die volgens de school past bij de omgeving, bij het dorp Warmond en bij de visie van de school. De krimp in het leerlingenaantal in Warmond vereist samenvoeging, zeggen de schoolbesturen. Beide scholen zijn gevestigd in 'Het kloppend hart van Warmond' aan De Krogt. Foto's Mariska de Graaff.

“Een plek waar kinderen graag zijn, waar samen wordt gewerkt én gespeeld”, licht Margareth van der Hulst, directeur van de fusieschool, toe. “Een plek waar ruimte is voor ontwikkeling, het ontplooien van talent en creativiteit. Een plek met respect voor de groene omgeving waarin de school mag staan.”

Aan ouders en kinderen is gevraagd om mee te denken over een nieuwe naam. Uit de inzendingen is door de leerkrachten de voorkeur gegeven aan De Buitenplaats. Ouders zijn gisteren op de hoogte gesteld van de naamswijziging.

Image

Voor basisschool De Buitenplaats wordt een nieuw logo en een nieuwe website ontwikkeld. Ook de overige voorbereidingen op de fusie zijn in volle gang. Tijdens een ouderavond op 20 juni zijn de ouders van beide scholen geïnformeerd over onder andere het beleid van de school, de inrichting van het schoolgebouw, personele inzet, groepsindeling en methodegebruik.

“Ik vind het belangrijk om beide teams en alle ouders te betrekken bij de ontwikkelingen van de nieuwe school. Betrokkenheid en een goede communicatie zijn de basis voor een goede samenwerking en daar hecht ik veel waarde aan”, aldus Van der Hulst.

Zie ook: Basisscholen in Warmond fuseren

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs