BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Oliver! blijft een lust voor het oog Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 3 juli 2017 - Het verhaal over het weeskindje Oliver Twist heeft niet veel nodig om harten te stelen, maar Theaterschool Teylingen deed er afgelopen weekend duidelijk toch nog een schepje bovenop. Met de reprise van de voorstellingen uit 2016 zorgde een aangevulde cast in prachtige kostuums wederom voor een feest voor het oog en een muzikale traktatie met aanstekelijke melodieën. Foto's Mariska de Graaff.

Het klassieke verhaal is een van de bekendste romans (1838) van de Britse schrijver Charles Dickens. Hij schreef het uit protest tegen de wantoestanden in zijn tijd met een samenleving vol kinderarbeid en straatkinderen die werden opgeleid tot crimineel. Dit verhaal van alle tijden kwam goed uit de verf met Aron de Vries in de rol van de jonge hoofdpersoon en Scott Engelen als Linke Glipper. Ook de inzet van hun jonge mede-spelers bleef niet onopgemerkt. Of het nu in hun rol was als weeskind of als jeugdige zakkenrollersbende, het plezier in hun spel spatte van het podium.

Image 

De 16-jarige Manon Verbaan zette wederom een grote prestatie neer in haar rol van Nancy. Ook Roeland Daalmeijer (Bill) en Geert Fortrie (Fagin) maakten indruk.

Vorig jaar waren de voorstellingen van Oliver! al snel uitverkocht, en volgden lovende recensies in de pers. Reden genoeg om deze mooie show een reprise te geven, vijf keer in @Hok aan de Jacoba van Beierenweg. De personages waren nog verder uitgediept en ook voor het maken van het decor, de belichting en prachtige kostuums heeft het creatieve team duidelijk niet stil gezeten. De productie stond onder leiding van Annemieke van der Ploeg en Patrick Norman de Ridder, de twee Voorhouters verdienden hun sporen in de musicalwereld. De positieve reacties van het publiek beloven wat voor de volgende productie van de jonge theaterschool.

Image

Image

Bekijk de volledige fotoreportage.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs