BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Andreasschool schittert met ‘Fiets-lightning' Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 5 juli 2017 - De achtste groepers van de Andreasschool zijn klaar voor hun grote stap naar de brugklas. Maandag sloten ze hun basisschooltijd af met een geweldige versie van de musical Grease. Bezoekers kwamen al helemaal in de stemming met de prachtige rode Ford Thunderbird buiten voor de ingang van @hok bij sporthal De Tulp. De voorstelling was voor de ouders in de zaal een ‘trip down memory lane’ met alle bekende liedjes. Met vetkuiven,  leren jackjes  en petticoats straalden de jongens en meiden van het podium. Foto's Mariska de Graaff.

Hoofdrolspelers Danny en Sandy bleken in het echt ook een stel te zijn, dat kwam het spel natuurlijk alleen maar ten goede. De vele grappen zorgden voor veel gelach in de zaal. De scherp gespeelde rol van de rebelse ‘Betty Rizzo’ zorgde uiteraard voor de meest gevatte uitspraken. Het absolute hoogtepunt was het nummer ‘Fiets-Lightning’ met een verlichte fiets, in de garage van de jongens. De tweewieler, met een knipperend frame werd vakkundig van het podium gereden, de zaal in.

Na afloop werden de leerlingen toegezongen door de leraren. Een prachtige afsluiter van een lange schooltijd. Op naar de welverdiende zomervakantie.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs