BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Fotosessie koninklijke familie in Warmond Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 7 juli 2017 - De Koninklijke familie heeft vrijdag in Warmond een fotosessie gehouden. Het gezin van koning Willem-Alexander kwam met een sloep aan in Park Groot Leerust. Tegen de achtergrond van het water en de weilanden kon de pers daarna foto's maken van het gezelschap. (Foto: gemeente Teylingen)

De sessie vond plaats aan het begin van de zomervakantie, in de hoop dat de pers het gezin daarna ongestoord van de vakantie laat genieten. Een vakantie die nog onderbroken kan worden als de kabinetsformatie daar aanleiding toe geeft. De koning laat zich in ieder geval op de hoogte houden van de voortgang van de formatiegesprekken.

Maxima
De koninklijke familie is wel vaker in Warmond te vinden. Zo vierde, toen nog prinses, Maxima in 2011 haar 40ste verjaardag op de Kagerplassen. Burgemeester Carla Breuer noemt het een bijzonder groot compliment voor Teylingen en in het bijzonder Warmond, dat de Koninklijke familie hier de foto's maakt.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs