BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Tienduizend euro luchtkussenfestival voor muurschildering Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 8 juli 2017 - Het Voorhoutse luchtkussenfestival heeft 10.000 euro opgebracht. Het bedrag werd vrijdag tijdens het zomeravondconcert overhandigd aan Siebe Stellingwerff van de Rotary Voorhout sponsorcommissie. Het bedrag wordt besteedt aan een muurschildering in de nieuwe wandel- en fietstunnel bij de Nagelbrug. Foto's Mariska de Graaff.

Op 11 juni vond de inmiddels 12e editie van het straatluchtkussen festival van Nederland in Voorhout plaats. Een evenement georganiseerd door een unieke samenwerking van vijf verenigingen binnen Voorhout bijgestaan door zo’n 180 vrijwilligers en vele sponsoren. Het festival vond plaats op een prachtige zonnige dag en werd bezocht door meer dan 1800 kinderen.

Image

Image 

Afgelopen vrijdag vond tijdens het Singer-songwriter Zomeravondconcert, georganiseerd door de Rotary Voorhout, de cheque overhandiging plaats van de bijdrage aan de muurschildering van de zojuist gerealiseerde wandel- en fietstunnel nabij de Nagelbrug. Secretaris Jos Hoek van de Stichting Luchtkussen Festival Voorhout overhandigde de cheque ter waarde van 10.000 euro aan de zichtbaar zeer verraste Siebe Stellingwerff van de sponsorcommissie, die deze muurschildering actie heeft opgezet. Kunstenares Judith van der Meer zal deze muurschildering medio volgend voorjaar gaan aanbrengen.

"Voorhout leeft, Voorhout organiseert en Voorhout is duidelijk niet een plaats waar alleen maar wordt gewoond en geslapen, getuige onder meer de opkomst bij het Singer-songwriter festival", zegt Hoek.

Het concert werd rond 23.30 uur afgesloten met diverse zangers en zangeressen: o.a. de 18-jarige Sidney, Ties van Kesteren en The Two Pianos. Het is volgens Hoek voor herhaling vatbaar. De dertiende editie van het luchtkussenfestival staat gepland zondag 3 juni 2018.

Image

Image 

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs