BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
St. Cecilia op weg naar WMC Kerkrade Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 14 juli 2017 - Op zondag 16 juli zal de drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia Voorhout voor het eerst deelnemen aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in het Limburgse Kerkrade. Dit is het grootste muziekconcours wereldwijd en wordt slechts eens per 4 jaar georganiseerd. Met meer dan 19.000 muzikanten uit de hele wereld zal St. Cecilia Voorhout deelnemen in de hoogste categorie ‘Mars World-Division’. Update zondag: St. Cecilia haalt met haar eerste deelname aan het Wereld Muziek Concours een zilveren medaille met 76,78 punten. Foto's Mariska de Graaff.

De afgelopen periode is er keihard getraind om de marswedstrijd tot in de puntjes voor te bereiden. Vrijdag was de premiere van de mars voor Voorhouts publiek op het veld van voetbalvereniging Foreholte. Ook de Flora Band Rijnsburg was te gast en vertoonde haar nieuwe WMC show op het hoofdveld.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs