BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Voorhouter (16) overleden na ongeluk met snorfiets op N206 Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 23 juli 2017 - De 16-jarige jongen uit Voorhout, die vrijdagochtend zwaargewond werd aangetroffen langs de N206 in Noordwijk, is overleden. Voetbalvereniging Foreholte maakte zaterdag bekend dat de jeugdspeler in de B3 is overleden ten gevolge van een noodlottig ongeval.

"Het doet veel pijn en verdriet dat Stan er niet meer is. Wij leven bij VV Foreholte intens mee met zijn ouders, broertje en zusje en overige familieleden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van het onbegrijpelijke verlies van zo’n jong leven", aldus Foreholte.

De spelers, begeleiding en ouders van de B1, B2 en B3 hebben zondag 23 juli om 13.00 uur een bijeenkomst. Vanaf 14.00 uur is iedereen die daar behoefte aan heeft welkom om stil te staan bij het overlijden van Stan in het clubgebouw van Foreholte.

De 16-jarige Voorhouter werd donderdagnacht om 3:00 uur zwaargewond gevonden op de N206 in Noordwijk. Agenten vonden de jongen midden in de nacht na een melding van een automobilist. In de berm van de weg lag zijn snorfiets. De politie is voor het onderzoek naar het ongeluk op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs