BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nieuwe speelplaatsen in Voorhout geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 23 juli 2017 - Wethouder Kees van Velzen heeft  zaterdag de nieuwe speelplaatsen in de Krokus en de Narcis in de wijk Hooghkamer te Voorhout feestelijk geopend. Op de grote speelplaats nabij de Narcis liet de wethouder trossen ballonnen in de vorm van bolbloemen los. Een verwijzing naar de straatnamen in deze 'bollenbuurt'. (Foto's: Mariska de Graaff)

Na de feestelijke opening konden de kinderen bezit nemen van de speelplaats en genieten van de limonade en een bellenblazer. Voor ouders was er een heerlijk kopje koffie.

Image
De speelplaatsen zijn samen met bewoners, toekomstige bewoners en kinderen tot stand gekomen. De speeltuin Krokus is ontworpen voor kinderen van 0 tot 6 jaar. In deze speeltuin kunnen de kinderen zich vermaken met o.a. een mini schommel, glijbaan, speelhuis en verschillende natuur elementen zoals een wilgentunnel.

Speelplaats Narcis is bedoeld voor de oudere kinderen (6-12 jaar). Hier vinden ze een pannaveldje, duikelrekken, een waterelement en klimtoestellen.

Image

Image

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs