BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Puur Festival op Klinkenbergerplas zorgt voor geluidsoverlast Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 29 juli 2017 - Het muziekfestival Puur op de Klinkenbergerplas in Oegstgeest zorgt zaterdag al de hele dag voor veel geluidsoverlast in Teylingen. Het festival, en daarmee de herrie, begon om 12:00 uur. De laatste optredens zijn om 23:00 uur afgelopen. De muziek bestaat voornamelijk uit House en Techno, met veel zware bassen. Bij de politie waren zaterdag tegen het avonduur al de nodige klachten binnengekomen.

De politie verzamelt deze voor de evaluatie van het festival. Die evaluatie gebeurt door de gemeente Oegstgeest die de vergunning voor het festival heeft verleend.  Het lijkt erop dat de geluidsoverlast in Oegstgeest zelf wel meevalt. De organisatie heeft het geluid zoveel mogelijk naar het spoor gericht om de woonwijken in Oegstgeest te ontzien. Maar de omwonenden in Warmond en Sassenheim zitten daarmee precies in de herrie.

Organisator Lourens Thalen van het festival wou zaterdag niet reageren op de klachten over geluidsoverlast. Hij was nog te druk met de organisatie.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs