BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nacht van Sassem komt een week eerder Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 13 augustus 2017 - Op vrijdag 18 augustus wordt de Nacht van Sassem weer georganiseerd door de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim. Deze editie staat een week eerder op de kalender dan voorgaande jaren.  Een mooie afsluiter van de zomervakantie, zo zien de organisatoren Jolanda Admiraal, Jacqueline de Groot en John de Kooker de Nacht van Sassem het liefst: Een prima combinatie van presentaties van bedrijven, gezelligheid, muziek en eten.

Zomermarkt
De Activiteitencommissie heeft weer een leuk programma in petto. Tussen 14.00 en 22.00 uur is er een zomermarkt die is verspreid over de Hoofdstraat, J.P. Gouveneurlaan, Kerklaan, Kerkplein en Voorhavenkwartier. Niet alleen de gebruikelijke producten, maar ook de artikelen van veel lokale ondernemers zijn dit jaar te koop. Veel winkeliers zijn enthousiast en doen mee. Naast mooie aanbiedingen, worden er tal van andere activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Braziliaanse jazz op foodplein
Op het parkeerterrein naast de bibliotheek wordt ereen groot kinderpretplein ingericht. Bijzonder hieraan is dat het in de avond ook openstaat voor volwassenen. De bezoekers mogen zich even kind voelen! Op het Voorhavenkwartier draait DJ Jesper Geest van 15.00 tot 18.00 uur en spelen de Zodiaks uit Noordwijk vanaf 19.30 uur lekkere nummers uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80. Het Kerkplein in het centrum wordt omgetoverd tot een foodplein met optredens van onder andere Zeemanskoor Overal, Farofa en de band Boo's ’n Lions. Kortom, een heerlijke plek om te zitten en te genieten.

Djembé, kinderdisco en goochelen
In het park naast de JP. Gouverneurlaan komt een podium. Overdag vanaf 14.00 uur worden hier doorlopend optredens en workshops voor kinderen gegeven. Goochelen, djembé of elektrisch gitaar spelen; het kan allemaal. De leerlingen van dansstudio Sonja! treden ‘s avonds tot 22.00 uur op en DJ Faar zorgt voor lekkere top 40-muziek. Daarnaast kan deze dag uiteraard ook heerlijk worden genoten op één van de vele terrassen.

DJS4U
Tot slot start rond 20.00 het muziekprogramma op De Oude Haven. Dit jaar treden Frank the Tank on Percussion, Maureen Natzijl en DJs4U op. Het programma duurt tot 00.00 uur.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs