BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Huttenbouwdorp met echte burgemeester Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 15 augustus 2017 - De Voorhoutse jeugd heeft vandaag op sportpark Elsgeest de mooiste hutten gebouwd. Burgemeester van het tijdelijke dorp met huizen gemaakt van pallets en ander hout is Marijn Breedijk (12). Burgemeester Carla Breuer van Teylingen heeft hem vanmiddag de burgemeestersketen omgehangen. Marijn komt al jaren naar de Voorhoutse vakantie evenementen. Foto's Mariska de Graaff.

Image

De kinderen kunnen vannacht overnachten in een tent op het grasveld bij scoutinggroep Boerhaave. Het is voor de derde keer dat met medewerking van de scouting de huttenbouwers kunnen blijven slapen.

Woensdag wordt er moonlight tobbetje steken georganiseerd. Wie het mooist verkleed is en de meeste ringen steekt kan een leuke prijs winnen.

Donderdag staat er een groot luchtkussen om lekker op te springen en komt de brandweer om 18.30 uur om de huttenbouwers eens goed nat spuiten.

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs