BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Strikte handhaving alcoholgebruik op Nacht van Sassenheim Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 17 augustus 2017 - Op de Nacht van Sassenheim zullen politie en opsporingsambtenaren alcoholgebruik door jongeren onder de 18 strikt handhaven. Burgemeester Carla Breuer heeft dat vandaag aangekondigd. "De jongeren vermijden het evenemententerrein omdat ze daar geen alcohol kunnen krijgen. Ze blijven in de buurt van het terrein en drinken daar de drankjes die ze zelf hebben meegebracht. Het gaat zelfs om jonge tieners van 13 of 14 jaar", aldus de burgemeester. De waarschuwing komt een maand nadat een 16-jarige Voorhouter onder invloed van alcohol overleed op de provinciale weg N206 in Noordwijk.

De laatste jaren blijkt volgens de burgemeester steeds vaker dat jongeren onder de 18 jaar veel alcohol drinken tijdens lokale evenementen. Ook tijdens de Nacht van Sassenheim. Horecaondernemers, de organisatie en de wijkagent hebben daarover bij Breuer hun zorgen geuit.

De burgemeester doet ook een dringend beroep op ouders, andere familieleden, hun vrienden en feestgangers die de jongeren zien drinken. "Laten we met elkaar onze jongeren beschermen. Nix onder de 18!", zegt Breuer.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs