BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Aanhouding in Warmond zorgt voor verkeersopstopping Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 20 augustus 2017 - Met een grote politie-inzet is zondagmiddag in Warmond een verwarde man in zijn woning in de Van Duvenvoordestraat aangehouden. Om de aanhouding veilig te kunnen verrichten, werd onder meer de Herenweg afgezet. Het doorgaand verkeer in Warmond richting Leiden liep daardoor vast op een politieafzetting en moest keren. 

De man had zondagmiddag al de aandacht getrokken van omstanders in de Dorpsstraat. Toen de politie de man later voor zijn woning wilde aanhouden, vluchtte hij zijn woning in. De man haalde een mes uit zijn keuken, waarna de politie zich terugtrok. Er werd versterking en een politieonderhandelaar opgeroepen. Ook werd er voor de zekerheid een ambulance paraat gehouden.

Image

De woning werd geruime tijd omsingeld. Toen de man zich in zijn achtertuin liet zien werd hij door de politie met een bean bag beschoten. De man vluchtte versuft zijn woning weer binnen, waar hij door agenten werd aangehouden. De man werd vervolgens rustig uit zijn woning gehaald en in een politiebusje afgevoerd.

Na de aanhouding bleef de Herenweg nog enige tijd afgezet.

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs