BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bouwpakketten zeilklompen te koop bij VVV Afdrukken E-mail
ImageWarmond, 22 augustus 2017 - Komende zaterdag om 14.30 uur worden weer de jaarlijkse “Warmondse Klompzeil Kampioenschappen” gehouden in Park Groot Leerust in Warmond. Inmiddels al weer voor de 10de keer. Bij de VVV te Warmond zijn nieuwe bouwpakketten voor een zeilklomp te koop voor € 32,50 per stuk. De nieuwe aspirant klompzeilers krijgen € 10,- retour van de Stichting Zeilvaart Warmond bij inschrijving op 26 augustus.

De Stichting hoopt op veel nieuwe aanmeldingen en uiteraard zijn de kinderen die al een zeilklomp hebben ook weer van harte welkom om mee te doen. Hoe meer deelnemers hoe spannender het wedstrijdveld op de Leede zal zijn. Aan de top drie wordt een mooie prijs uitgereikt en uiteraard is er voor alle kinderen gratis limonade met wat lekkers. Tevens zal er op zaterdag een springkussen in het park aanwezig zijn en ook de theekoepel met terras is geopend.

De Klompzeilkampioenschappen zijn inmiddels een vast onderdeel van de Gouden Gaffelwedstrijden, die in het weekend van 26 en 27 augustus alweer voor de 25ste keer worden gehouden.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs