BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kringloopwinkel Opnieuw tijdelijk dicht Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 3 september 2017 - Kringloopwinkel Opnieuw in de Voorhoutse Herenstraat is tijdelijk gesloten. De winkel is onderdeel van stichting Jeugd -en Jongerenwerk Voorhout (SJJV) en de opbrengsten worden gebruikt voor de SJJV activiteiten zoals Jeugdclubs Voorhout en de Kinderkookclub. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst gedoneerd (3000 euro in 2016) aan andere maatschappelijke organisaties in Teylingen. SJJV zou besloten hebben tot tijdelijke sluiting nadat zij de samenwerking met twee vrijwilligers van Opnieuw heeft opgezegd en er onrust was ontstaan bij de vrijwilligersgroep. SJJV heeft Welzijn Teylingen gevraagd om te bemiddelen tussen de vrijwilligers van Opnieuw en de SJJV.

De kringloopwinkel is in augustus 2016 geopend in een door het SJJV gekocht winkelpand. Opnieuw ontvangt en verkoopt inmiddels een grote hoeveelheid tweedehands artikelen. Uit de opbrengsten is begin 2017 ook een donatie aan de voedselbank verstrekt. Daarnaast is het de intentie om op korte termijn wederom gelden aan maatschappelijke organisaties in Teylingen te doneren.

De kringloopwinkel wordt draaiend gehouden door een grote groep vrijwillgers die boeken, muziek, kleine meubelen en nog veel meer verkopen. Er is ook een repair café waar apparaten gerepareerd worden.

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs