BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Dure rode loper door Warmond voor meer verkeersveiligheid Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 12 september 2017 - De doorgaande route door Warmond van het Oosteinde over de Herenweg naar de Oranje Nassaulaan moet een rode loper worden die ruim baan geeft voor fietsers en het makkelijk maakt voor voetgangers om over te steken. De plannen, die de verkeersveiligheid moeten verbeteren, werden door de gemeente samen met Warmonders in een aantal ontwerpmarkten besproken. Wethouder Kees van Velzen zei dinsdag dat realisatie van alle plannen 4 tot 7 miljoen euro kost, veel meer dan de 0,5 miljoen die normaal voor onderhoud aan deze weg gereserveerd is.

Image

In oktober vindt weer een ontwerpmarkt plaats waar een keuze gemaakt kan worden uit een aantal varianten. Daarna is de wethouder aan zet om een financieel haalbaar voorstel naar de gemeenteraad te sturen. Van Velzen suggereerde vanavond al dat de rode loper misschien in delen over een langere periode aangelegd moet worden.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs