BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kermis Voorhout later open door storm Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 13 september 2017 (update: de kermis is om 16:00 geopend) - Kermisliefhebbers in Voorhout moeten nog even geduld hebben. De opening van de Voorhoutse kermis en de traditionele kindermiddag is uitgesteld door burgemeester Breuer vanwege de zware storm. De Oranje vereniging Voorhout (OVV) wacht totdat de storm voorbij is en maakt de nieuwe openingstijden via haar website en Facebook bekend. De overige activiteiten van de najaarsfeesten gaan vooralsnog gewoon door. Helaas wordt voor de rest van de week veel regen voorspeld. 

In het belang van de veiligheid heeft de burgemeester advies gevraagd aan de Oranjevereniging, brandweer en politie. Op grond van dit advies heeft de burgemeester besloten de openingstijd van de traditionele kindermiddag op de kermis te verplaatsen naar een later tijdstip. Per uur wordt bekeken of de kermis open kan.

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs